TMAG_logo

beleef. proef. geniet.

 

Een nieuw concept krijgt vorm in het koetshuis van het voormalige gastronomisch restaurant ’t Moreelsgoed. De naam verklapt meteen de belangrijkste regel: er zijn geen regels. ‘tmag! Tafelen bij ‘tmag! is een totaalbeleving. De geur van versgebakken brood, de warmte van de zelfgemaakte houten tafels, de speelse gloed van de verlichting aan het plafond: ‘tmag! prikkelt al je zintuigen.

 

'tmag-055
'tmag-077
TMAG_goudenveeg-02

beleef.

Met ‘tmag! kiezen Tom en Hilde resoluut voor een ongedwongen sfeer en culinaire vrijheid. Niet moeten, maar mogen. Met een spontane keuken op het ritme van de seizoenen, gedreven door het buikgevoel van de chef en de wensen van de gasten. Vaarwel traditioneel tafelen, welkom ongedwongen avondje uit. ‘tmag! ruilt meergangenmenu’s voor verrassende, creatieve gerechten. Kort en krachtig, experimenteel met een eigen twist. ‘tmag! is een totaalbeleving op maat. Voor wie open staat voor vernieuwing op culinair vlak. Voor wie meer wil dan zijn honger stillen.

 

proef.

Naast een vijftal vaste voor-, hoofd- en nagerechten tovert Tom spontaan creatieve gerechten tevoorschijn. De kaart is constant in beweging. Afhankelijk van het aanbod bij de leveranciers verandert het menu. Ja, soms ook in het midden van de week. Of op jouw verzoek. Allergieën, veganist of andere voorkeuren? Bij ‘tmag! geniet iedereen van gastronomie. Met culinaire creativiteit past Tom een gerecht aan op jouw maat. Een volwaardig alternatief met even verrassende smaken en met verse producten van lokale leveranciers.

'tmag-084
'tmag-107
'tmag-097
TMAG_goudenveeg-03

geniet.

Gastronomie is meer dan smaak. Gastronomie is textuur, presentatie en sfeer. ‘tmag! prikkelt alle zintuigen. Uiteraard vraagt dit verrassend concept om een al even verrassende locatie. Een koetshuis bijvoorbeeld. Het historisch karakter, het warme meubilair en de intieme inrichting scheppen de perfecte atmosfeer voor een unieke beleving. Tot 25 couverts.

 

reserveer.

 

Genieten van deze ongedwongen sfeer en culinaire vrijheid kan:

op maandag en vrijdag enkel 's avonds van 18u30 tot 21u00

van dinsdag tot en met donderdag

’s middags van 12u00 tot 14u00

’s avonds van 18u30 tot 21u00
Westdorp 17, 8573 Tiegem-Anzegem
056 70 07 65  —  hello@tmag.be

 

 

De geboorte van ’tmag betekent dat Tom en Hilde afscheid nemen van hun voormalig restaurant. ’t Moreelsgoed blijft weliswaar een verrassend veelzijdige locatie voor feesten, met dezelfde ziel. Alle geboekte feesten voor 2019 leiden Tom en Hilde met veel plezier nog persoonlijk in goede banen. Ook daarna kan je er terecht voor je evenementen en feesten. Heb je nog een cadeaubon van ’t Moreelsgoed? Geen probleem, breng hem gewoon mee naar ‘tmag!

www.moreelsgoed.be